Jedinečná nástraha pro lov, který je delší než 12 h. U boilie Hard se nemusíte bát, i po 48h je nastraženo pod Vašim háčkem. Je vhodné pro lov na velkých jezerech a řekách s množstvím raků a bílé ryby. Receptura složení mixů je stejná, jako u klasického boilie, jen je při výrobě přidáno více vaječného albuminu a mléčného lactalbuminu. Tím docílíme toho, že boilie není vysušené na kámen, zároveň skvěle vylučuje atraktory do svého okolí a je okamžitě stravitelné pro kapry. Nerozpadá se jako klasické boilie a tím neláká malé ryby a dokáže ve vodě „počkat“ na velké kapry. Díky řadě hard můžete lovit ty největší kapry po celé Evropě. Boilie v tomto provedení je nejoblíbenější nástrahou a návnadou Tomáše Blažka. Pokud je vaším cílem kapitální úlovek, a ne počet úlovků, tak je pro vás boilie Hard ideální volbou. Po vhození do vody se nerozpadá, ale účinkuje okamžitě. Lze jej tedy použít i pro kratší vycházky a není pravidlem, že je nutné na záběr dlouho čekat.
Příchuť Garlic liver
Boilie postavené na lososové a tuňákové moučce se sušeným mletým česnekem. V mixu je velký podíl silného extraktu z hovězích jater. V tomto druhu boilie je použita játrová a česneková esence plus tekutá potrava na játrovém základu a je doplněno ptačím zobem s hmyzem.
Druh rybolovu | Kaprařina |
Příchuť | Česnek, Játra |
Hmotnost | 250 g |
Velikost | 24 mm |
Výrobce | TB BAITS |
My, společnost Párysův rybářský ráj, s.r.o. IČO 48171930, používáme soubory cookies a další údaje k zajištění funkčnosti webu. S Vaším souhlasem k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy (například Google). Zde si můžete přečíst, jak tyto informace Google používá. Partneři tyto údaje mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Tyto údaje zahrnují cookies, data z dalších úložišť, IP adresu a další informace spojené s prohlížením webu. Svůj souhlas se zpracováním cookies můžete odvolat zde.