Pomůže vám především při kratších vycházkách, kdy potřebujete mít velmi atraktivní nástrahy. Stačí pouze namočit a nahodit. Délka namočení závisí na typu nástrahy. Peletu nebo boilie můžete macerovat několik minut ale i několik hodin. Dlouhodobé máčení doporučujeme především na zabahněných vodách. Nástraha nebude tolik přijímat pach bahna a maximálně zesílí potravní signál.
Druh rybolovu | Kaprařina |
Příchuť | Scopex, Smetana |
Objem | 100 ml |
Výrobce | MIVARDI |
My, společnost Párysův rybářský ráj, s.r.o. IČO 48171930, používáme soubory cookies a další údaje k zajištění funkčnosti webu. S Vaším souhlasem k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy (například Google). Zde si můžete přečíst, jak tyto informace Google používá. Partneři tyto údaje mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Tyto údaje zahrnují cookies, data z dalších úložišť, IP adresu a další informace spojené s prohlížením webu. Svůj souhlas se zpracováním cookies můžete odvolat zde.