Nevhodné dárky můžete vrátit nebo vyměnit až do 31.1.2025. Více informací
Jejich použití umožňuje snadnou přípravu čerstvého boiies s perfektním výsledkem a jistotou mimořádně kvalitního složení. Bližší informace o jednotlivých variantách se shodují s popisem našich hotových boilies stejných názvů. Domácí příprava boilies umožňuje výrobu různých průměrů a tvarů, úpravu konzistence dle aktuálních podmínek, vlastní dávkování nebo jiné experimenty s přidaným aroma, atd.
Základní receptura pro domácí výrobu:
1 kbelík suché směsi
1 lahvička Aminoliquidu
1 lahvička R-FACTORu
9 – 10 vajec
Základní směs můžete dle potřeby doplnit přidáním esence (v menší míře je již obsažena v aminoliquidu). Pro přípravu extrémně tvrdého boilies můžete přidat 15 – 30g albuminu na 1kg směsi.
Hmotnost | 3 kg |
Příchuť | Kreveta, Krill, Ryba |
Výrobce | MIVARDI |