Dvoudílný proces krájí dokonale úhledné kostky, které dokonale odpovídají velikosti Korum Meat Stoppas.
1. Umístěte maso do vnější jednotky a vycentrujte jeho polohu.
2. Pomocí štěrbinové jednotky nakrájejte maso na proužky.
3. Pomocí krychlové jednotky vytvořte hotovou kostku.
4. V případě potřeby maso uvolněte pomocí tlačných prvků na nástroji.
K dispozici ve 2 velikostech - 12 mm a 23 mm.
Výrobce | KORUM |
My, společnost Párysův rybářský ráj, s.r.o. IČO 48171930, používáme soubory cookies a další údaje k zajištění funkčnosti webu. S Vaším souhlasem k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy (například Google). Zde si můžete přečíst, jak tyto informace Google používá. Partneři tyto údaje mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Tyto údaje zahrnují cookies, data z dalších úložišť, IP adresu a další informace spojené s prohlížením webu. Svůj souhlas se zpracováním cookies můžete odvolat zde.