Vánoce stíháme, sledujte u produktů zelené štítky "Dodání do Vánoc". Nevhodné dárky můžete vrátit nebo vyměnit až do 31.1.2025. Více informací
SQUID 77 - proč právě 77? Rok 1977 bývá obecně považovaný za vznik punku a jelikož jsem letitým milovníkem tohoto hudebního stylu, nesmí v mé "garáži" chybět nástraha s podobným názvem. S olihňovým boilies jsem se pral poměrně dlouhou dobu, než mi to vše nakonec sedlo jako "prdel na hrnec." Na první nához mi na SQUID 77 přišel šupináč 20.70kg. Podobnou zkušenost jsem měl i když jsem vůbec poprvé do vody nahodil vlastně vyrobený prototyp LBE-1. Také mi hned po 30 min přišla na Labi dvacka. Tyhle události beru jako znamení a tak jsem si touhle kuličkou opravdu jistý. Je v ní znovu jenom to nejlepší. Naleznete zde velké množství olihňové moučky a stejně tak předtrávené rybí moučky, která bývá obecně považovaná za nejlepší rybí moučku vůbec. Ve směsi naleznete ještě další rybí moučku, velkou porci robin redu, naprosto skvělý olihňový extrakt, který je zastoupený také v nadstandartním množství a kromě dalších špičkových surovin nechybí také pořádná dávka chilli. To vše dolaďuje podle mého nejlepší olihňová esence na trhu z UK, kterou jsem ještě mírně natáhnul další esencí a vybrané tekuté potravy. Vše dohromady pak vytváří dokonalou olihňovou zbraň. A vy přece víte, že kapři oliheň milují :-)
Výrobce | G.B.U. |
Druh rybolovu | Kaprařina |
Příchuť | Oliheň |
My, společnost Párysův rybářský ráj, s.r.o. IČO 48171930, používáme soubory cookies a další údaje k zajištění funkčnosti webu. S Vaším souhlasem k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy (například Google). Zde si můžete přečíst, jak tyto informace Google používá. Partneři tyto údaje mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Tyto údaje zahrnují cookies, data z dalších úložišť, IP adresu a další informace spojené s prohlížením webu. Svůj souhlas se zpracováním cookies můžete odvolat zde.